Program pirátského centra Picolo na prosinec 2019

5. prosince 2019
Program pirátského centra Picolo na prosinec 2019

Přinášíme pravidelný přehled akcí konaných v pirátském centru Picolo v Olomouci, na ulici 8. května 5, v měsíci prosinci 2019.

  • Veřejná krajská schůze<br /> Úterý 3. prosince 2019 od 18:00 hodin<br /> Přijďte se seznámit a popovídat si s nově zvoleným lídrem Petrem Kapounkem nebo zjistit agendu krajských expertních týmů.

  • DOFE - Cena vévody z Edinburghu<br /> Adéla Navrátilová<br /> Úterý 10. prosince 2019 od 17:00 hodin<br /> Osobnostní rozvoj mladých lidí od 14 do 24 let. Setkání je otevřeno novým studentům či učitelům, ale také všem, kteří se chtějí o programu dozvědět víc. Nic není nemožné!

  • Pobyt ve tmě<br /> Vlastimil Bednařík<br /> Středa 11. prosince 2019 od 18:00 hodin<br /> Tři dny nebo tři měsíce? Každý z nás už někdy přemýšlel nad izolací a prostoru pro utřídění myšlenek. Přijďte si poslechnout zážitky účastníka a zeptat se na vše co vás zajímá.

  • Na punč s Vojtou Pikalem<br /> Olopunč - Dolní náměstí 34, Olomouc<br /> Pátek 13. prosince 2019 od 18:00 hodin<br /> Místopředseda Poslanecké sněmovny Vojtěch Pikal si s vámi zajde na punč, vyslechne si vaše připomínky nebo si s vámi bude povídat o práci poslance a zákonodárce.

  • Save Elephants - Zachraňme slony<br /> Arthur F. Sniegon<br /> Úterý 17. prosince 2019 od 18:00 hodin<br /> Trpké životní osudy suchozemských savců jak v přírodě, tak v zajetí. Fotky a videa ukazují úděl slonů a možnosti jak jim pomáhat. Přednáška je určena všem od 2. stupně ZŠ.

  • Veřejná schůze Pirátů Olomouc<br /> Čtvrtek 19. prosince 2019 18:00 hodin<br /> Jak dopadlo jednání zastupitelstva Olomouce o rozpočtu na rok 2020? Jak dopadla kauza přechodu či nadchodu v Hejčíně? Přijďte se o tom pobavit na naši schůzi.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Piráti jdou do krajských voleb s podporou ProOlomouc, Společně pro Přerov, Naše Litovelsko a regionálních osobností

Piráti jdou do krajských voleb s podporou ProOlomouc, Společně pro Přerov, Naše Litovelsko a regionálních osobností

Olomouc, 18.4.2024 - Česká pirátská strana půjde do podzimních krajských voleb v koalici s hnutím ProOlomouc, Společně pro Přerov a Naše Litovelsko. Oznámili to na čtvrteční tiskové konferenci v Olomouci. Společným cílem je boj proti korupci, transparentnost a poskytování kvalitních krajských služeb občanům.

Hledáme stážisty pro senátní a krajské volby v Olomouckém kraji

Hledáme stážisty pro senátní a krajské volby v Olomouckém kraji

Nabízíme nestereotypní stáž v politickém marketingu pro Českou Pirátskou stranu v Olomouckém kraji. Hledáme nadšence, kteří jsou kreativní, mají zájem o PR a sociální sítě a jsou ochotni se učit novým věcem. Nabízíme praxi v dynamickém politickém prostředí, flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova. Stáž je neplacená, s flexibilní dobou trvání. Pokud chceš získat zkušenosti v politickém marketingu, pošli nám své CV a motivační dopis.

Zemědělce je třeba vyslechnout

Zemědělce je třeba vyslechnout

Olomouc, 23. 2. 2024 - Českem rezonuje protest zemědělců, který v pondělí odstartovaly traktory v Praze. Mnozí zemědělci i zemědělské organizace na začátku týdne mluvili o tom, že jim byla demonstrace ukradena různými pseudo-vlasteneckými proudy a velká část z nich se tak od protestu distancovala. Včera (22. 2.) to však bylo jiné. Čtvrteční akci zaštítila Agrární komora, a tak se dá mluvit o skutečném zemědělském protestu s reálnými důvody i požadavky.