Michal Langer

Koordinátor krajského sdružení Pirátské strany

Koordinátor Pirátů v Olomouckém kraji a student magisterského studia na Katedře politologie a evropských studií Filozofické fakulty Univerzity Palackého.

Michal Langer (* 10. ledna 1999) je členem Pirátů od prosince 2022. Pro stranu vykonává od prosince roku 2020 funkci koordinátora krajského sdružení pro Olomoucký kraj.

Vystudoval Střední průmyslovou školu stavební v Havířově obor pozemní stavitelství, bakalářský titul získal v oboru Politologie a politický marketing na Univerzitě Palackého v Olomouci, kde v současné době pokračuje v navazujícím magisterském studiu dvojoboru Vládnutí a demokracie / Politická analýza a strategie.

Mezi jeho koníčky patří cestování a turistika. Je velmi společenský, miluje pivo a rád si poslechne dobrou muziku. Kulturu si zamiloval také díky tomu, že se už od útlého věku velmi rád pohyboval na různých festivalech, kde také často pracoval. Občas si však také rád odpočine u dobré knihy nebo zajímavého seriálu.

Narodil se v Havířově a už téměř 5 let žije v Olomouci, do které se na první pohled zamiloval.

langer

Pirátská strana

Lidé

Radek Vojtek