Robert Šrejma

farmaceut - obchodní ředitel lékáren

PharmDr. Robert Šrejma je předsedou MS Šumperksko, zároveň působí jako předseda krajské komise pro sport. Narodil se roku 1992 v Zábřeze, kde dodnes žije. V Zábřeze také vystudoval všeobecné gymnázium a následně v Hradci Králové Farmaceutickou fakultu Univerzity Karlovy, kde navázal prací na doktorátu. Při studiu na univerzitě byl členem rady kolejí a menz. Po dokončení studia pracoval jako lékárník. Nyní je náplní jeho práce distribuce léčiv.

Mnoho zkušeností získal při svých pobytech v Austrálii a USA, kde dosáhl úrovně C1 v anglickém jazyce. Cestování je jeho koníčkem, kromě zmíněných zemí navštívil například Kubu a Saúdskou Arábii. Baví ho také sporty, kterým se aktivně od dětství věnuje. Působil 5 let jako rozhodčí ve florbale a nyní je již 5.rokem fotbalový rozhodčí. U florbalu ale dodnes částečně zůstal. Podílí se na organizaci některých akcí, jako např. MS ve florbale 2018 v Praze.

robert-srejma

Pirátská strana

Lidé

Radek Vojtek