25. 08. 2021
Vít Rakušan navštívil Prostějov a Olomouc

V úterý 24. srpna navštívil předseda STAN Vít Rakušan Olomoucký kraj. Vydal se společně s hejtmanem Olomouckého kraje Josefem Suchánkem lídrem Tomášem Müllerem a dalšími kandidáty nejprve do Prostějova a poté do Olomouce.

Návštěvu zahájili nejprve na Prostějovském velodromu, kde startovala Velká cena Olomouckého kraje, což je cyklistický závod mládeže, kterou zaštiťoval hejtman Suchánek. Sport je pro Piráty a Starosty velmi důležité téma a rozvoj mládeže ve sportu je pro nás jednou z priorit.

Po sportovním programu se zúčastnili návštěvy domu pro seniory ve Víceměřicích, kde jsme představili naše vize a podebatovali si. V Prostějově na náměstí se poté skupina připojila na námi pořádanou akci Sázej stromky pro potomky. I přes nepřízeň počasí se na náměstí sešlo opravdu hodně lidí a díky účasti nanukáry se rozdalo i mnoho jahodových nanuků.

Od 14:45 jste nás poté mohli vidět v Olomouci, kde na nás kromě silného větru opět čekaly dvě desítky účastníků, kteří si chtěli popovídat nebo se vyfotit s jedním z celostátních lídrů a zeptat se ho na různá zajímavá témata.

Mikuláš Ferjenčík navštívil Olomoucký kraj
03.09.2021

Mikuláš Ferjenčík navštívil Olomoucký kraj

Mikuláš Ferjenčík ve středu 1. září navštívil Olomoucký kraj a společně s dalšími kandidáty z tohoto kraje se zúčastnili prohlídky Přerovských strojíren, domu pro seniory v Pavlovicích u Přerova nebo například akce Živá ulice, kterou...