V Přerově proběhl hudební festival VyOsení

16. 08. 2021
V Přerově proběhl hudební festival VyOsení

V sobotu 14. srpna proběhl v areálu BaseCampu v Přerově další z ročníků hudebního festivalu VyOsení pořádaný Piráty a Starosty Olomouckého kraje. Akce se zúčastnilo několik kapel a DJ, kteří obstarali multižánrový hudební program festivalu.

Hlavními hvězdami festivalu byla skupina Třetí Dáma. Mezi další vystupující se zařadili skupiny The Inversion a Cirkus Láskohrad. Hudební produkci zakončil přerovský DJ Jungling Jay. „VyOsení je hudební festival svobodné hudby, který se zaměřuje proti poplatkům ochranného svazu autorského – OSA. OSA nechápe, jak může vystupovat někdo jen tak, pro radost druhých, proto chceme dokázat, že to opravdu jde a s velkou podporou,“ říká pořadatel kulturních akcí Jaromír Horký.

Letošní festival byl již čtvrtým ročníkem. Samotný festival přímo navazuje také na již několik předešlých ročníků, jež proběhly v Brodku u Přerova. „Jsem rád, že se nám znovu podařilo uskutečnit festival VyOsení. Tento rok navíc vyšlo příznivé počasí a skupiny byly opravdu skvělé. Vysoká účast značí, že se tato akce v Přerově těší velké oblibě a my rozhodně plánujeme pořádat další ročníky,“ uvádí spolupořadatel festivalu Vojtěch Nezval.

Mikuláš Ferjenčík navštívil Olomoucký kraj
03.09.2021

Mikuláš Ferjenčík navštívil Olomoucký kraj

Mikuláš Ferjenčík ve středu 1. září navštívil Olomoucký kraj a společně s dalšími kandidáty z tohoto kraje se zúčastnili prohlídky Přerovských strojíren, domu pro seniory v Pavlovicích u Přerova nebo například akce Živá ulice, kterou...

Vít Rakušan navštívil Prostějov a Olomouc
25.08.2021

Vít Rakušan navštívil Prostějov a Olomouc

V úterý 24. srpna navštívil předseda STAN Vít Rakušan Olomoucký kraj. Vydal se společně s hejtmanem Olomouckého kraje Josefem Suchánkem lídrem Tomášem Müllerem a dalšími kandidáty nejprve do Prostějova a poté do Olomouce.

Piráti a Starostové

CHCI VĚDĚT VÍCE