Program pirátského centra Picolo na září 2018

6. září 2018
Program pirátského centra Picolo na září 2018

Přinášíme pravidelný přehled akcí konaných v pirátském centru Picolo v Olomouci, na ulici 8. května 5, v měsíci září 2018.

  • Veřejná schůze Pirátů Olomouckého kraje<br /> Středa 5. září 2018 od 18:00 hodin

  • Toulky Zakavkazskem: Gruzie & Ázerbajdžán mezi Evropou a Asií<br /> Čtvrtek 6. září 2018 od 18:00 hodin<br /> Hynek Melichar a Nela Chudová Vám přiblíží patnáctidenní dobrodružství napříč fascinující krajinou Zakavkazska na pomezí Evropy a Asie, kterou v červnu navštívili.

  • Podvečer u stolních a karetních her<br /> Úterý 11. září 2018 od 18:00 hodin<br /> Pravidelné deskohraní s deskovkovým mágem Karlem Zendulkou.

  • Pobyt ve tmě<br /> Čtvrtek 13. září 2018 od 18:00 hodin<br /> Přednáška Vlastimila Bednaříka o dvou částech - praktické informace: co s sebou, co může překvapit, délka a následný návrat do normálního fungování, teorie týkající se "času rychlého a pomalého", možné vnitřní zážitky.

  • Ukliďme Česko<br /> Sobota 15. září 2018 od 9:30 hodin<br /> Již pravidelná akce, které se Piráti každoročně účastní. Naberem pytle, rukavice a jdeme na to. Čistě a odvážně.

  • Smartcity s Radimem Sršněm<br /> Pondělí 17. září 2018 od 17:00 hodin<br /> Jak má vypadat město 21. století? Sdílená ekonomika, úřad v mobilu... O tom se pobavíme s Radimem Sršněm a našimi kandidáty do olomouckého zastupitelstva.

  • Debata s poslancem Janem Farským<br /> Čtvrtek 20. září 2018 od 17:00 hodin<br /> Povídání s autorem zákona o registru smluv, úspěšným starostou Semil a poslancem za hnutí STAN Janem Farským. Mohou čisté úmysly přispět v politice?

  • Pivní stezkou díl 3 Čtvrtek 27. září 2018 od 19:00 hodin<br /> Odborná přednáška o pivu pod vedením Jakuba Knápka a Matuše Krátkého navazující na předchozí díly o pivních stylech a historii olomouckých pivovarů.

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Piráti jdou do krajských voleb s podporou ProOlomouc, Společně pro Přerov, Naše Litovelsko a regionálních osobností

Piráti jdou do krajských voleb s podporou ProOlomouc, Společně pro Přerov, Naše Litovelsko a regionálních osobností

Olomouc, 18.4.2024 - Česká pirátská strana půjde do podzimních krajských voleb v koalici s hnutím ProOlomouc, Společně pro Přerov a Naše Litovelsko. Oznámili to na čtvrteční tiskové konferenci v Olomouci. Společným cílem je boj proti korupci, transparentnost a poskytování kvalitních krajských služeb občanům.

Hledáme stážisty pro senátní a krajské volby v Olomouckém kraji

Hledáme stážisty pro senátní a krajské volby v Olomouckém kraji

Nabízíme nestereotypní stáž v politickém marketingu pro Českou Pirátskou stranu v Olomouckém kraji. Hledáme nadšence, kteří jsou kreativní, mají zájem o PR a sociální sítě a jsou ochotni se učit novým věcem. Nabízíme praxi v dynamickém politickém prostředí, flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova. Stáž je neplacená, s flexibilní dobou trvání. Pokud chceš získat zkušenosti v politickém marketingu, pošli nám své CV a motivační dopis.

Zemědělce je třeba vyslechnout

Zemědělce je třeba vyslechnout

Olomouc, 23. 2. 2024 - Českem rezonuje protest zemědělců, který v pondělí odstartovaly traktory v Praze. Mnozí zemědělci i zemědělské organizace na začátku týdne mluvili o tom, že jim byla demonstrace ukradena různými pseudo-vlasteneckými proudy a velká část z nich se tak od protestu distancovala. Včera (22. 2.) to však bylo jiné. Čtvrteční akci zaštítila Agrární komora, a tak se dá mluvit o skutečném zemědělském protestu s reálnými důvody i požadavky.