Program pirátského centra Picolo na říjen 2019

14. 10. 2019
Program pirátského centra Picolo na říjen 2019

Přinášíme pravidelný přehled akcí konaných v pirátském centru Picolo v Olomouci, na ulici 8. května 5, v měsíci říjnu 2019.

• O krajině a suchu: Poslanec a místopředseda zemědělského výboru Radek Holomčík
    Čtvrtek 3. října 2019 17:30–20:00
    Radek Holomčík Vás seznámí s tím, co se aktuálně v Poslanecké sněmovně děje v oblasti krajiny a řešení sucha, jaké návrhy jsou projednávány i s tím, co zoufale chybí. Představí Vám také pirátskou vizi - na základě jakých principů by měla obnova krajiny i boj proti suchu realizována.

• Veřejná schůze Pirátů Olomouckého kraje
    Středa 9. října 2019 18:00–21:00
    Pravidelnou schůzi Pirátů Olomouckého kraje tentokrát navštíví také poslanec parlamentu ČR a 3. místopředseda strany Jakub Michálek. Asistovat mu bude i nový volební koordinátor Pavel Štěpánek. Program schůze naleznete na fŕu Pirátské strany. Všichni jste srdečně zváni.

• Deskoherní večer v Picolu
    Pátek 11. října 2019 19:00–21:00
    S novým semestrem začínají i herní večery v Picolo - Pirátské centrum Olomouc. Pro všechny je připravena velká spousta deskových her. Ať máte chuť na něco drobného nebo si chcete vyzkoušet složitější hru na delší dobu. Pokud hry nehráváte a chcete přesto vyzkoušet, tak určitě přijďte, s pravidly Vás seznámíme.

• O co jde Číně?: Ing. Mgr. Richard Turcsányi Ph.D.
    Úterý 15. října 2019 18:00–21:00
    Čína je často nejen v ČR vnímána negativně jako expanzívní velmoc, která představuje přímé nebezpečí pro své sousedy ale také pro západní svět. Na druhou stranu existuje mnoho lidí, kteří mají Čínu za řešitele různých ekonomických a jiných problémů. Jak tomu je ve skutečnosti nám ve své přednášce o čínské zahraniční politice přiblíží Ing. Mgr. Richard Q. Turcsányi Ph.D.

• Olomoucké PyVo
    Středa 30. října 2019 19:00–22:00
    PyVa jsou setkání příznivců programovacích jazyka Python a spřízněných technologií. Pravidelně jsou pořádána ve městech po celé republice.

Letní report z Pirátské Tvrze
15.07.2022

Letní report z Pirátské Tvrze

Vážení čtenáři našich pravidelných reportů, s příchodem léta a letních dnů se tak nějak přirozeně uvolňuje i příjemná letní atmosféra a dostavuje se také široký výběr pestrosti různých kulturních či sportovních akcí pod širým nebem....