Radek Sís

Radek Sís (* 9.9.1986) je členem KS Olomouckého kraje. Registrován v rámci Pirátské strany je od listopadu 2014.

Radek se narodil a pochází z Moravské Třebové. V Olomouci žije od roku 2011. Celý život pracuje s lidmi. Nejdříve se živil jako číšník a v současnosti jako teamleader (zmrzlinář) ve firmě FamilyMarket. Od loňského roku má rodinu, se kterou se snaží trávit převážnou většinu volného času.

Mezi jeho záliby patří cyklistika, kterou podporuje i projekt Do práce na kole, turistika, elektronika a cestování. Nynější pohled na svět a své postoje k různým tématům mu pomohl zformovat 2 a půl letý pobyt v Norsku, kde pracoval a seznamoval se se severskou každodenností.

S Pirátskou stranou se shoduje hlavně v možnosti diskuze a volnosti projevu. Shoduje se s transparentností, s digitalizací a zmírněním byrokracie v naší zemi. Aktivně se podílel na získávání podpisů pro různé petice. Rád propaguje pirátskou stranu ve svém okolí a rozšiřuje myšlenky klubu nejenom rozdáváním pirátských novin.

Some people say “well, you can’t save the world!” And I disagree. You can save your world, by realizing you don’t need to be saved, as your whole life has been a learning experience. You ‘save’ your world by freeing yourself of the thoughts that you are doing ‘life’ wrong. Life is life, and there’s endless ways to live it.