Ing. Jan Dvořák

Ing. Jan Dvořák (* 3. prosince 1970) je registrovaným příznivcem Pirátů od října 2016. Řádným členem se stal v červenci 2017. V České pirátské straně působí od září 2017 jako vedoucí krajského administrativního odboru Olomouckého kraje (AO OLK) a od ledna 2018 jako 2. místopředseda místního sdružení Olomouc.

Vystudoval Střední průmyslovou školu strojnickou v Olomouci obor strojírenská technologie a Vysokou školu dopravy a spojů v Žilině obor provoz a ekonomika železniční dopravy. Pracuje jako systémový analytik ve velké dopravní společnosti.

Ve volném čase se věnuje provozování e-shopu s kojeneckým oblečením a programování webových aplikací. Nejraději programuje v Ruby on Rails, používá linuxovou distribuci Debian a databázi Postgres. Věnuje se také léčení pomocí reiki, kterou jako držitel stupně mistr-učitel občas vyučuje. Zajímá se o duchovno, ezoteriku, osobní rozvoj, linux a open source. Můžete ho potkat i na hokejovém zápase jeho oblíbeného klubu HC Olomouc.

Narodil se a žije v Olomouci, je ženatý a má dvě děti.